Recept na Hovädzie mäso kimči Udon
Ponorte sa do sveta jedinečných chutí s naším receptom na hovädzie mäso kimči Udon. Tento pokrm je dokonalým spojením bohatého, jemne duseného hovädzieho mäsa a pikantného kimči, ktoré spolu tvoria výnimočnú harmóniu chutí. Hrubé, žuvačkové udon rezance absorbujú všetky korenisté a slané tóny, vytvárajúc jedlo, ktoré je zároveň uspokojivo sýte a vzrušujúce pre vaše chuťové poháriky. Každá miska kimči Udon je oslavou ázijskej kuchyne, prinášajúc autentické ingrediencie a techniky priamo do vašej kuchyne. Nasledujte náš recept krok za krokom a pripravte si tento vynikajúci pokrm, ktorý určite poteší vašu rodinu a priateľov. Obnovte svoju lásku k rezancovým jedlám s týmto výnimočným receptom a užite si explóziu chutí, ktoré vás zavedú na kulinársku cestu do Ázie.
Na servírovanie
1-2 porcie
25-35 minút
Ingrediencie
- 100g Kimči
- 50g hovädzie mäso
- 100g udon rezance
- 1 cibuľa
- 2 polievková lyžica sójová omáčka
- 1 lyžička mleté korenie
- 1 polievková lyžica škrob
- 1 polievková lyžica víno na varenie
- 1 štipka soľ
- podľa chuti olej
Postup
- Pripravte si suroviny;
- Do rozdrobeného hovädzieho mäsa pridajte soľ, sójovú omáčku, víno na varenie, kukuričný škrob a korenie, dobre premiešajte a nechajte niekoľko minút marinovať;
- Rozpáľte panvicu, pridajte olej a orestujte cibuľu;
- Orestujte cibuľu a pridajte kimči;
- Niekoľkokrát orestujte a zalejte príslušným množstvom vody, aby sa uvarila;
- Pridajte udon rezance a pomocou paličiek ich rozdeľte; nemusí to trvať veľmi dlho, 2-3 minúty.
- Pridajte marinované nakrájané hovädzie mäso a varte;
- Podľa chuti pridajte soľ a korenie;
- Podávajte v miskách!
Záver
Ponorte sa do pikantného sveta kórejskej kuchyne s našim receptom na Hovädzie mäso kimči Udon. Tento výrazný pokrm spája silné chute kimči s hĺbkou hovädzieho mäsa a sviežosťou udon rezancov. Pred začatím varenia si nezabudnite zaobstarať všetky potrebné suroviny v obchode AsianShop, kde nájdete autentické kórejské kimči a kvalitné udon rezance.