Shopping cart

No products in the cart.

☀️ Pripravte sa na leto s našimi osviežujúcimi ázijskými nápojmi a snackmi! 🧊

Kategória: Blog

História a zdravotné výhody Ryžový papier: chutná a zdravá voľba od tradície po modernu

Ryžový papier je tenká, ľahká, priesvitná zložka, ktorá sa používa najmä na balenie rôznych chutných ingrediencií. Je obľúbený po celom svete pre svoju jedinečnú chuť a všestrannosť. Ryžový papier sa

Prečítajte si viac

Sushi ocot: tajná chuť sushi a jeho zdravotné účinky

Suši je klasické japonské jedlo, ktoré milujú ľudia na celom svete. Aj keď hlavnou náplňou sushi sú zvyčajne čerstvé ryby a ďalšie ingrediencie, dôležitým prvkom, ktorý by sa nemal prehliadať,

Prečítajte si viac

Úžasné zdravotné účinky zázvoru: viac ako len chutná príloha!

Sushi zázvor je ochucovadlo vyrobené z tenko nakrájaného zázvoru, ktorý bol nakladaný. Zvyčajne má ružovú alebo svetložltú farbu a mierne sladkú a mierne štipľavú chuť. Plátky zázvoru sa používajú na

Prečítajte si viac

Miso: Tradičná Japonská Prísada s Bohatou Históriou a Zdravotnými Výhodami

Miso, tradičná japonská prísada, je známa svojím bohatým kultúrnym dedičstvom a rozmanitosťou použitia v japonskej kuchyni. Tento fermentovaný sójový produkt sa v Japonsku používa už stáročia, pričom každý región má

Prečítajte si viac

Sprievodca rôznymi druhmi olejov: Vlastnosti a použitie

V moderných kuchyniach sa používa mnoho druhov olejov, z ktorých každý má svoje jedinečné vlastnosti a najlepšie spôsoby použitia. V tomto článku sa pozrieme na šesť rôznych druhov olejov –

Prečítajte si viac

Sušené Shiitake a Čierne Huby: Výživové Hodnoty, Zdravotné Výhody a Použitie v Kuchyni

Sušené huby, ako sú sušené shiitake (Lentinula edodes) a sušené čierne huby (Auricularia auricula-judae), sú v ázijskej kuchyni obľúbenými prísadami po stáročia. Okrem toho, že tieto huby dodávajú jedlu bohatú

Prečítajte si viac

História a pôvod latiao

Pikantné tyčinky, známe ako là tiáo v čínštine, majú fascinujúcu históriu, ktorá siaha do konca 20. storočia v Číne. Vznikli v čase, keď Čína prechádzala rýchlym hospodárskym a spoločenským vývojom.

Prečítajte si viac

Rozdiely medzi tmavou sójovou omáčkou, svetlou sójovou omáčkou, sójovou omáčkou, ustricovou omáčkou

V ázijskej kuchyni je sójová omáčka jednou z najdôležitejších ingrediencií. Na trhu však existuje niekoľko rôznych druhov sójových omáčok a omáčok na báze sóje, ktoré môžu zmiasť tých, ktorí nie

Prečítajte si viac

Všetko, čo potrebujete vedieť o ustricovej omáčke

Ustricová omáčka je jedinečným a obľúbeným dochucovadlom, ktoré má svoje korene v čínskej kuchyni. Jej výrazná chuť a univerzálne využitie ju robia neodmysliteľnou súčasťou mnohých jedál, nielen v Ázii, ale

Prečítajte si viac

Prečo by ste mali každý deň piť čaj? Zdravotné dôvody, ktoré vás prekvapia

Čaj, jeden z najstarších a najobľúbenejších nápojov na svete, je uznávaný nielen pre svoju bohatú chuť a dlhú kultúrnu históriu, ale aj pre mnohé zdravotné prínosy. Či už ide o

Prečítajte si viac
0
míňať  59,00 viac získať doprava SK zadarmo
Vaša karta je prázdna!

Zdá sa, že ste do košíka ešte nepridali žiadne položky.

Prehľadávať produkty